Menü

Terméktípusa üres
 

Nicorette Icy White 4 mg gyógyszeres rágógumi 30x

Kiszerelés:
Akció időtartama: 2023 Január
Fogyasztói ár: 2349 Ft
Kedvezményes ár: 2099 Ft

Jellemzők

  • A dohányzásról való leszokást segítő készítmény, amely a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási tünetek csökkentésével elősegíti a dohányzás azonnali abbahagyását azoknál a dohányosoknál, akik készek a leszokásra; a dohányzás fokozatos csökkentését a végleges leszokás előtt vagy a dohányzás átmeneti felfüggesztését azoknál a dohányosoknál, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak rágyújtani (pl. olyan helyeken, ahol tilos a dohányzás vagy olyan helyzetekben, amikor a dohányzás kerülendő, de Ön kényszert érez a rágyújtásra (pl. hosszabb repülőút)).
  • A Nicorette Icy White segítségével megakadályozható, vagy mérsékelhető az elvonási tünetek kialakulása úgy, hogy az eddig a cigarettával szervezetbe juttatott nikotint átmeneti ideig és kis mennyiségben a Nicorette Icy White pótolja.
  • Rágás közben a nikotin lassan felszabadul a Nicorette Icy White rágógumiból és a szájnyálkahártyán keresztül felszívódik a vérbe.
  • A cigarettával szemben a Nicorette Icy White nem tartalmaz mérgező kátrányt vagy szénmonoxidot.
  • Egyéb módszerek egyidejű alkalmazása megkönnyíti a cigaretta elhagyását, de a leszokás sikeréhez elsősorban az Ön akaratereje szükséges.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök/orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.