Menü

 

ASA Krka 100 mg gyomornedv-ellenálló tabletta 90x

Kiszerelés:
Akció időtartama: 2023 November
Fogyasztói ár: 2 949 Ft
Kedvezményes ár: 2 539 Ft

Jellemzők

  • Az ASA Krka gyomornedv-ellenálló tabletta (a továbbiakban: „ASA Krka”) acetilszalicilsavat tartalmaz, amely kis adagban alkalmazva a vérlemezke-gátló gyógyszerek csoportjába tartozik. 
  • A vérlemezkék parányi vérsejtek – ezek felelősek a véralvadásért, és szerepük van a vérrögök kialakulásában (trombózis). 
  • Amikor egy verőérben vérrög képződik, az elzárja a véráramlás útját és megszünteti az oxigén‑utánpótlást. Ha ez a szívben következik be, szívrohamot vagy anginás rohamot (mellkasi szorító fájdalmat) idézhet elő. Ha a vérrögképződés az agyban történik, a következmény „szélütés” (sztrók) lehet.

Az ASA Krka a vérrögképződés kockázatának csökkentésére és a következők megelőzésére alkalmazható:

  • szívroham,
  • „szélütés” (sztrók),
  • szív-érrendszeri problémák olyan betegeknél, akik stabil vagy instabil anginában (a mellkasi fájdalom egy fajtája) szenvednek.

Az ASA Krka vérrögképződés megelőzésére is alkalmazható bizonyos, a vérerek tágítását vagy átjárhatóságát biztosító szívműtétek után.

A kezelés megkezdéséről és a megfelelő adagolásról orvosnak kell döntenie!

Ez a gyógyszer nem alkalmazható sürgősségi ellátásban, csak megelőző kezelésre szolgál!

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök/orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.