Menü

Terméktípusa üres
 

Angimed mentolos oldatos spray 30ml

Kiszerelés:
Akció időtartama: 2024 Március
Fogyasztói ár: 3 529 Ft
Kedvezményes ár: 3 029 Ft

Jellemzők

  • Cukormentes, mentol ízesítésű szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray, mely gyoran enyhíti a torokfájást és antiszeptikus hatású, valamint már 6 éves kortól alkalmazható.
  • Az Angimed mentol szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray klórhexidin-diglükonátot tartalmaz, amely fertőtlenítő hatású, valamint lidokain-hidroklorid-monohidrátot, amely a helyi érzéstelenítők csoportjába tartozik, és érzéstelenítő hatása csökkenti a fájdalmat.

Az Angimed mentol szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray alkalmas a garat és a szájüreg rövid ideig tartó helyi, tüneti kezelésére, felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek számára a következő betegségek esetén:

  • Torokfájás, torokgyulladás, irritációval kísért garat- és szájüregi betegségek, pl. fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás és afta tüneteinek kezelése.

Hatóanyagok

  • lidokain, klórhexidin.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök/orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.